Over Beyaert


Rijvereniging

RV Beyaert biedt als rijvereniging verschillende lidmaatschappen. Zo kunt u volledig lid zijn en gebruik maken van onze faciliteiten, of bijvoorbeeld kiezen voor alleen een startkaartlidmaatschap. Klik hier voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

   

Stalling

Wilt u naast uw lidmaatschap van de rijvereniging ook uw paard/pony stallen op onze locatie, dat kan! RV Beyaert heeft op eigen terrein, voor eigenaren van paarden en pony's, 38 fijne stallen, in een opstelling van 3 pleinen.

Als uw paard bij ons staat, kunt u gebruik maken van een binnen- en buitenspuitplaats met warm- en koudstromend water, een ovaalvormige paddock en een grote longeercirkel. 

Weidegang
In de zomermaanden is er mogelijkheid tot weidegang.

Lidmaatschap
Omdat staleigenaren altijd lid moeten zijn van RV Beyaert, kunnen zij, net als alle leden van de vereniging, gebruik maken van de prachtige binnen- en buitenrijbaan, beiden 20 x 60m. De binnenrijbaan heeft een Agterbergbodem en onze buitenrijbaan heeft een All-weatherbodem en is dus zomer en winter goed te berijden.

Op zoek naar stalling voor uw paard of pony? Momenteel staan er meerdere boxen te koop bij Beyaert. Ook bestaat de mogelijkheid een box te huren.

Stalling tegen kostprijs
Het uitgangspunt van de Vereniging Eigenaren Boxen (VEB), die de stallen op RV Beyaert beheert, is dat staleigenaren tegen kostprijs hun paard/pony kunnen stallen.
De vereniging koopt in tegen gunstige tarieven en omdat wij als vereniging geen winstoogmerk hebben, worden de door uw paard/pony verbruikte hoeveelheden tegen kostprijs aan u doorbelast.

Voer en stro
De VEB werkt met een voorschot per maand, gebaseerd op gemiddeld gebruik. Dit voorschot is voor 2017 op € 228,00 (op basis van gemiddeld verbruik per dag - 3 kilo biks / 3 x hooi/kuil en stro).
Per kwartaal wordt achteraf, op basis van uw werkelijke gebruik aan voer en stro, een afrekening gedaan. Heeft u meer verbruikt, betaalt u meer. En heeft u minder verbruikt, ontvangt u een bedrag terug.

Mesten en voeren
De paarden worden dagelijks 3 x gevoerd. Alle stallen worden dagelijks gemest. Hiervoor betaalt u per 4 weken per stal € 58,80. Wilt u uw paard ook tussen de middag gevoerd hebben, dan komt er € 5,00 per maand bij.

Aanschaf stal
Bij Beyaert wordt u eigenaar van een stal. U koopt de box van de huidige eigenaar tegen een vastgestelde prijs. Deze prijs blijft ten alle tijden gelijk, zodat u, tegen de tijd dat u uw box zou willen verkopen, deze prijs er weer voor zult ontvangen.
Er zijn 2 typen stallen; een hoek- en een gewone stal. Alle stallen zijn voorzien van een vaste zadelkast. De kosten van deze stallen zijn;
Hoekbox € 4.311,--
Gewone box € 3.177,--

Eenmalige kosten
Als u lid wordt van de stallenvereniging van Beyaert, betaalt u éénmalig lidmaatschapsgeld € 23,00 (tarief 2017) en een borg/bulkgeld € 136,--

Liever een stal huren?
Vraag naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?
Kortom, bent u op zoek naar een fijne, veilige, professionele en gezellige locatie waar u tegen kostprijs (totaal € 286,80 per maand) alle faciliteiten vindt die u en uw paard nodig hebben? Stuur dan vrijblijvend een email naar vebsecretaris@outlook.com. Wij geven je graag aanvullende informatie. 

* gebaseerd op gemiddeld verbruik, prijspeil 2017 en los van eenmalige aankoop stal, lidmaatschap en bulkgeld

Reglement : De Huisregels

Bekijk hier de huisregels


Contact

Vinkenpolderweg 35B 
2952 AV Alblasserdam (geen postadres)
telefoon: 078 - 691 84 30
e-mail: secretaressebeyaert@hotmail.com

www.facebook.com/RvBeyaertAlblasserdam