Over Beyaert


Rijvereniging

RV Beyaert biedt als rijvereniging verschillende lidmaatschappen. Zo kunt u volledig lid zijn en gebruik maken van onze faciliteiten, of bijvoorbeeld kiezen voor alleen een startkaartlidmaatschap. Klik hier voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

   

Stalling

Wilt u naast uw lidmaatschap van de rijvereniging ook uw paard/pony stallen op onze locatie, dat kan! RV Beyaert heeft op eigen terrein, voor eigenaren van paarden en pony's, 38 fijne stallen, in een opstelling van 3 pleinen.

Als uw paard bij ons staat, kunt u gebruik maken van een binnen- en buitenspuitplaats met warm- en koudstromend water, een ovaalvormige paddocks en een grote longeercirkel. 

Weidegang
In de zomermaanden is er mogelijkheid tot weidegang.

Lidmaatschap
Omdat staleigenaren altijd lid moeten zijn van RV Beyaert, kunnen zij, net als alle leden van de vereniging, gebruik maken van de prachtige binnen- en buitenrijbaan, beiden 20 x 60m. De binnenrijbaan heeft een Agterbergbodem en onze buitenrijbaan heeft een All-weatherbodem en is dus zomer en winter goed te berijden.

Op zoek naar stalling voor uw paard of pony? Momenteel staan er meerdere boxen te huur bij Beyaert. Ook bestaat de mogelijkheid een box te kopen.

Stalling tegen kostprijs
Het uitgangspunt van de Vereniging Eigenaren Boxen (VEB), die de stallen op RV Beyaert beheert, is dat staleigenaren tegen kostprijs hun paard/pony kunnen stallen.
De vereniging koopt in tegen gunstige tarieven en omdat wij als vereniging geen winstoogmerk hebben, worden de door uw paard/pony verbruikte hoeveelheden tegen kostprijs aan u doorbelast.

Voer en stro
De VEB werkt met een voorschot per maand, gebaseerd op gemiddeld gebruik. Dit voorschot is voor 2022 € 365 per maand (op basis van gemiddeld verbruik, 4 x hooi/kuil en stro). Bij een koopstal in Het voorschot 290 euro per maand
Per kwartaal wordt achteraf, op basis van uw werkelijke gebruik aan voer en stro, een afrekening gedaan. Heeft u meer verbruikt, betaalt u meer. En heeft u minder verbruikt, ontvangt u een bedrag terug.

Mesten en voeren
De paarden worden dagelijks minimaal 3 x gevoerd.  Wilt u uw paard ook tussen de middag gevoerd hebben dan is dit mogelijk na overleg.

Aanschaf stal
Bij Beyaert kunt us een stal kopen. U koopt de box van de huidige eigenaar tegen een vastgestelde prijs.
Er zijn 2 typen stallen; een hoek- en een gewone stal. Alle stallen zijn voorzien van een vaste zadelkast. De kosten van deze stallen zijn;
Hoekbox € 4.311,--
Gewone box € 3.177,--

Eenmalige kosten
Als u lid wordt van de stallenvereniging van Beyaert, betaalt u éénmalig lidmaatschapsgeld € 23,00 en een borg/bulkgeld € 136,--

Geïnteresseerd?
Kortom, bent u op zoek naar een fijne, veilige, professionele en gezellige locatie waar u tegen kostprijs en incl. alle faciliteiten vindt die u en uw paard nodig hebben? Stuur dan vrijblijvend een email naar vebsecretaris@outlook.com. Wij geven je graag aanvullende informatie. 

Reglement : De Huisregels

Bekijk hier de huisregels


Contact

Vinkenpolderweg 35B 
2952 AV Alblasserdam (geen postadres)
telefoon: 078 - 691 84 30
e-mail: secretaressebeyaert@hotmail.com

www.facebook.com/RvBeyaertAlblasserdam