jeugdlidmaatschap

donderdag 17 december 2020 18:37

Nieuw bij Rijvereniging Beyaert

JEUGDLIDMAATSCHAP

Wij lanceren vanaf 1 januari een nieuw lidmaatschap voor jonge ruitertjes tot ca. 15  jaar met een eigen pony.

Iedere maandag is er van 18:30 - 19:30 uur één les die verzorgd wordt door Jillian Stüger en Marianne van der Vorm. Hierin wordt op speelse wijze de basis van de (dressuur) paardensport aangeleerd.

De kosten van deze les zijn € 90,-- per kwartaal. Hierbij zijn er geen verplichtingen maar kan er ook geen verder gebruik worden gemaakt van de accommodatie. Wel horen er gezellige onderlinge wedstrijdjes, een spelletjesdag en een ponykamp bij.

Het normale verenigingslidmaatschap voor de jeugd kost € 365,-- per jaar Dan kun je twee verenigingslessen per week volgen, bijvoorbeeld 2x dressuur of 1x dressuur en 1x springen. Bovendien mag je te allen tijde gebruik maken van de accommodatie. Maar dan zijn er ook een aantal vrijwilligersdiensten verplicht, bijvoorbeeld schoonmaak- en wedstrijddiensten.

Ook hebben wij nog de tienrittenkaart voor de springlessen à € 125,-- per kaart. Na 2x verlengen wordt dat € 150,--. Ook bij de tienrittenkaart zitten er verder geen verplichtingen bij maar daarbuiten mag je ook geen gebruik maken van de accommodatie.

 

Er zijn dus veel mogelijkheden bij Beyaert!

 

De dressuurlessen worden vanaf januari gegeven door Albertine Streefkerk, Marianne van der Vorm en Jillian Stüger en de springles door Mirjam de Visser.


Voor meer informatie of aanvraag van een lidmaatschap mail naar secretaressebeyaert@hotmail.com.

« Terug


Contact

Vinkenpolderweg 35B 
2952 AV Alblasserdam (geen postadres)
telefoon: 078 - 691 84 30
e-mail: secretaressebeyaert@hotmail.com

www.facebook.com/RvBeyaertAlblasserdam